Trendovi frizura

Dali ste osoba koja mora biti ošišana po posljednjem trendu?

Nije to ništa loše ako pratite modu, ali trebate znati da moda se brzo mijenja i teško ju je pratiti. Žrtva ste tada Vi i Vaša kosa. Da do toga nebi došlo dajem Vam par savjeta koje možete prihvatiti ili ne, vaš odabir

  • Najbitnije kod odabira frizure da se prilagodi Vašem obliku lica, tipu kose, osobnosti i načinu života.
  • Utvrđivanje oblika lica je bitno iz razloga jer ista frizura potpuno različito izgleda na okruglom, trokutastom, kvadratnom ili pak ovalnom obliku lica .
  • Struktura kose nam pokazuje dali je ona tanka, oštra, ravna, valovita, kovrčava, suha, oštećena ili masna a to Vam određuje održavanje frizure.
  • Dobro odabrana frizura se prilagođava prirodi Vaše kose  i ne kontrira joj a time je lako održiva kod kuće.
  • Izradite svoj stil  prema onome što Vam se sviđa: otkačen, suzdržan, konzervativan ili pak energičan.
  • Kad se frizura prilagodi svim gore navedenim faktorima ona nikad ne izlazi iz mode i zato ako želite biti u trendu moj  Vam je savjet da je uvijek bolje poigravati se bojama i tehnikama nanošenja nego  oblicima i dužinama .

Zašto??

Mijenjajući nijansu ili ton boje promjena izgleda može biti od lagane do intenzivne a  niste razočarane kad ne možete izraditi frizuru kod kuće kao u salonu jer odabrani  oblik i dužina kose nije prilagođena svemu gore navedom već samo postojećem trendu. Zato je igra boja uvijek u trendu.

Ako želite znati koja frizura odgovara obliku Vašeg lica možete mi se javiti na e-mail: ivana@yanna.hr, samo priložite i jednu fotografiju lica sa zavezanom kosom.

Ivana