Novi – “stari” trendovi

Listajući raznorazne frizerske časopise u puno navrata sam susretala iste stilove ošišanih frizura uz upotrebljene drukčije tehnike bojanja a koje ujedno daju totalno različit dojam frizure, o kojem sam pisala u prošlom tekstu . Današnji načini bojanja kose nisu za amatere jer budimo realni, ako možete promjeniti gumu na svojem autu (nadam se samo  u višoj sili jer to ipak spada u muški dio posla) sigurno se nećete upuštati u izmjenu složenijih dijelova na motoru već posjetiti stručnjaka mehaničara da sredi problem. Slično je i s kosom. Složene tehnike bojenja, dramatične ili potpune promjene trebate ipak obaviti  u salonu  ako ni zbog čega drugog zadovoljstva koje izostaje zbog nepostignutog željenog učinka.

[flagallery gid=6 name=”novi-stari_trendovi”]

Eto dala sam si truda da Vam prikažem neke trendove koji su bili prisutni prije par godina a nose se ove godine kao nešto novo.

Na kraju ovog teksta želim Vam pokazati neke od radova frizera koji me uvijek inspirira svojim radovima a određuje trendove u nekoj daljnjoj ili bližoj budućnosti . Vidjet ćemo…